روسیه حمله به داعش در عراق را بررسی می‌کند

پنج‌شنبه 9 مهر 1394
21:11
روسیه حمله به داعش در عراق را بررسی می‌کند وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد حمله به مواضع گروهک تروریستی داعش در عراق را در صورت درخواست دولت عراق بررسی خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به دنبال آغاز حملات جنگنده های روسیه علیه مواضع گروهک تروریستی داعش در سوریه، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد در صورت درخواست دولت عراق، حمله به مواضع تروریست ها در داخل خاک این کشور را نیز مورد بررسی قرار خواهد داد.
پایگاه "روسیا الیوم" در این باره نوشت: در این بیانیه همچنین آمده است در صورتی که دولت عراق انجام عملیات هوایی علیه مواضع تروریست های داعش در داخل خاک این کشور را از مسکو درخواست کند روسیه منافع سیاسی و نظامی این اقدام را بررسی خواهد کرد.
در این میان حیدر العبادی نخست وزیر عراق نیز اعلام کرد: هنوز موضوع حمله به مواضع داعش و درخواست از دولت روسیه در این باره را با این کشور مورد بررسی قرار نداده است. اما عراق از حملات هوایی روسیه علیه داعش در این کشور استقبال می کند.
 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود