داعش نسخه دوم بازی رایانه ای کودکان رامیسازد

يکشنبه 12 مهر 1394
15:57
داعش نسخه دوم بازی رایانه ای کودکان رامیسازد العالم - گروه تروریستی داعش با هدف شستشوی مغزی کودکان و نوجوانان و تاثیرگذاری بیشتر بر آنها در حال ساخت نسخه دوم بازی موسوم به «صلیل الصوارم» (چکاچک شمشیرها) است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش درصدد است تا نسخه دوم بازی «صوارم» را تولید کند.
این گروه تروریستی نسخه اول بازی موسوم به «صوارم» را که مخصوص کودکان و نوجوانان است، پارسال ساخت و نسخه دوم این بازی نیز مخصوص نوجوانان 12 تا 19 ساله است. این بازی که مراحل مختلفی دارد با جنگ و درگیری و نیز انفجار آغاز و به آزادسازی برخی مناطق منجر می شود.
دکتر هانی الغامدی کارشناس امور خانواده و جامعه شناس در این خصوص به الوطن گفت: بازی رایانه ای وسیله و ابزاری برای هدایت و قالب سازی افکار کودکان و نوجوانان است تا به وسیله سناریوها و صحنه های رایانه ای ذهن کودکان را برای تاثیرپذیری آماده کنند که این بسیار خطرناک است.
گروه تروریستی داعش بازی «صلیل الصوارم» /چکاچک شمشیرها/ را پارسال بر روی سایت ویدیوئی یوتیوب بارگذاری و منتشر کرد که پس از آن 40 هزار بار دانلود شد و اکنون نیز این گروه تروریستی اعلام کرده است قصد دارد نسخه دوم این بازی را در همان چارچوب و برنامه ها برای کودکان و نوجوانان بیشتر بسازد.
این بازی تا حدود زیادی به بازی رایانه ای مشهور "GTA" شباهت دارد به گونه ای که برای کاربرانش مأموریت هایی از قبیل انفجار، کمین و تیراندازی و حمله را تعریف می کند. قهرمان های این بازی عناصر داعش هستند و دشمن هم نیروهای عراقی و آمریکایی می باشند. عناصر موجود در بازی اقدام به بمب گذاری، تک تیراندازی، درگیری، سرقت خودروها، خنثی سازی بمب و مین، سربریدن، منفجر کردن منازل و مساجد می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد


ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم