استفاده سعودیها ازسلاحهای ممنوعه درحمله به یمن

چهارشنبه 15 مهر 1394
23:28
استفاده سعودیها ازسلاحهای ممنوعه درحمله به یمن العالم - ائتلاف متجاوزان سعودی با سلاح های سمی و ممنوعه برخی از مناطق یمن در استان صعده واقع در شمال این کشور را بمباران و شمار زیادی از شهروندان را قربانی کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در حالی که اداره بهداشت این استان نسبت به بحران بهداشتی ناشی از محاصره ظالمانه کشورش فریاد کمک خواهی سر می دهد، عملیات تخریب و انهدام کامل استان صعده با استفاده از سلاح های ممنوعه اعم از موشکها، بمبها و گازهای سمی توسط ائتلاف سعودی همچنان ادامه دارد.

"عبدالاله العزی" مدیر اداره بهداشت استان صعده گفت: بمباران گسترده استان توسط سعودیها و استفاده از سلاح های ممنوعه و شلیک گلوله های حاوی گازهای سمی به انتشار بیماریهای مختلف در چندین بخش استان صعده منجر شده است.

وی در اظهارات خود که خبرگزاری رسمی یمن آن را منتشر کرد، افزود: تا کنون حدود هزار و 200 نفر در صعده که بیشتر آنان نیز زنان و کودکان هستند، شهید و بیش از 2 هزار و 500 نفر از شهروندان زخمی شده اند. متجاوزان سعودی و کشورهای عرب هم پیمان آن منازل مردم را هدف قرار داده و آن را بر ساکنانش آوار می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است