حمله به نمادهای عاشورایی در بحرین

جمعه 17 مهر 1394
10:40
حمله به نمادهای عاشورایی در بحرین ائتلاف جوانان 14 فوریه گفت: حمله به شعائر حسینی ثابت می کند که حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین "یزید دوران" است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از "منامه پست" ائتلاف جوانان 14 فوریه با صدور بیانیه ای تاکید کرد: ملت بحرین آماده دفاع از شعائر دینی است.
ائتلاف جوانان 14 فوریه از مردم بحرین خواست تا با جرم و جنایت و هر گونه اقدام علیه نمادهای عاشورا به مقابله برخیزند.
در این بیانیه آمده است: رژیم آل خلیفه و عناصر مزدور او و پیروان اندیشه وهابی تکفیری مورد حمایت رژیم سعودی نمی توانند به شعائر حسینی ضربه بزنند. این شعائر مقدس در درون سرزمین بحرین ریشه دار هستند و نمی توان بر سر آنها معامله کرد و یا به آنها دست درازی کرد.
این ائتلاف هشدار داد: ما نباید اجازه دهیم تا اداره اوقاف رژیم بحرین خواسته های خود را بر مراسم ماه محرم و عاشورا تحمیل کرده و در جزئیات مسائل دینی مردم دخالت کند.
 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است؛ عبور باید با هماهنگی باشد


آمادگی بانک مرکزی برای اتصال شبکه‌های پرداخت ایران به شرکای تجاری


تأکید دریادار سیاری بر ضرورت به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص و متعهد در مأموریت‌های ارتش


برنامه «عالمکم»؛ از تخریب منازل فلسطینیان تا دزدی گردشگران اسراییلی در تایلند+ فیلم


نقض حاکمیت عراق توسط هواپیماهای آمریکایی از پایگاه های اردن وترکیه


رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد


مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا