دومین نوجوان شیعه عربستانی در آستانه اعدام

جمعه 17 مهر 1394
12:12
دومین نوجوان شیعه عربستانی در آستانه اعدام یک موسسه بین المللی دفاع از حقوق بشر اعلام کرد، دومین جوان شیعه 17 ساله بازداشت شده در عربستان، با مجازات اعدام روبرو است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این موسسه که مقر آن در لندن است، اعلام کرد دادگاهی در عربستان سعودی هفته گذشته "داوود مرهون" را به دلیل شرکت در اعتراضات تقریبا سه سال پیش شکل گرفته علیه دولت به اعدام با شمشیر محکوم کرد.
خبرگزاری "رویترز" خاطرنشان کرد، قبل از مرهون یک جوان شیعه دیگر به نام "علی النمر" به دلیل شرکت در تظاهرات تقریبا سه سال پیش به اعدام با شمشیر و به دار آویخته شدن محکوم شده است.

 

علی النمر هم مانند داوود المرهون به دلیل شرکت در اعتراضات به اعدام محکوم شده است

 شرکت کنندگان در این تظاهرات خواستار برقراری دمکراسی و مساوات در حقوق در منطقه شیعه نشین در شرق عربستان شدند.

موضوع علی النمر نگرانی محافل بین الملل را  با خود به همراه داشت و باعث شد تا فرانسه از عربستان بخواهد او را به دلیل کم سن و سال بودن در هنگام بازداشت اعدام نکند.

موسسه مزبور سه شنبه گذشته با صدور بیانیه ای خاطرنشان کرد: با طی شدن تمامی راههای قانونی هر لحظه ممکن است این دو نوجوان بدون اطلاع قبلی خانواده هایشان اعدام شوند.

ریبریف افزود: علیرغم نگرانی های موجود در مورد عادلانه نبودن محاکمه این دو نوجوان، این احتمال وجود دارد که دو نوجوان یاد شده اعدام شوند هر چند جلسات محاکمه آنها بطور محرمانه و بدون حضور وکلای دفاع ایشان انجام گرفت و از دستیابی وکیل دفاع به اطلاعات در جلسه دادگاه استیناف جلوگیری به عمل آمد.
سخنگوی وزارت دادگستری سعودی تا کنون هیچگونه توضیحی ارائه نداده است.
عربستان سعودی انتقادهای شکل گرفته علیه نظام قضایی خود را مردود می داند، و مدعی است که محاکمه ها عادلانه انجام گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است