طی 24 شاعت گذشته؛

55 پایگاه داعش هدف جنگنده های روسی قرار گرفت

شنبه 18 مهر 1394
17:14
55 پایگاه داعش هدف جنگنده های روسی قرار گرفت العالم - وزارت دفاع روسیه از بمباران 55 پایگاه گروهک تروریستی داعش در سوریه در 24 ساعت اخیر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که جنگنده های این کشور در 24 ساعت گذشته 55 پایگاه تروریست های داعش را در سوریه هدف قرار داده اند.
   
در اثر این حملات 29 پایگاه آموزش تروریست ها منهدم شده است.
"ایگور کوناشنکوف" سخنگوی وزارت دفاع روسیه نیز با اعلام این خبر تأکید کرد که نیروی هوایی روسیه شدت حملات علیه گروه های تروریستی در سوریه را افزایش داده و همین مسئله توان رزمی گروه های تروریستی را در سراسر سوریه به شدت کاهش داده است.

جنگنده - بمب افکن های روسی از روز چهارشنبه (هشتم مهرماه) طی درخواست رییس جمهور سوریه و موافقت پارلمان روسیه و رییس جمهور این کشور اقدام به بمباران شدید مواضع گروهک های تروریستی از جمله داعش در سوریه کردند؛ شدت حملات هواپیماهای روسی در سوریه به حدی است که موجب فرار بسیاری از ترویست ها از مواضع خود شده است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»