نماینده کرد عراقی خواهان کناره گیری بارزانی شد

دوشنبه 20 مهر 1394
10:35
نماینده کرد عراقی خواهان کناره گیری بارزانی شد یک نماینده فراکسیون "تغییر" کردهای عراق خواهان کناره گیری مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان شد و گفت: کناره گیری او باعث خواهد شد تا تظاهرات در این منطقه پایان یافته و اوضاع به ثبات برسد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت الاتجاه پرس، شیرین رضا در کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد: تظاهرکنندگان در استان سلیمانیه مقابل مقر حزب دموکرات کردستان عراق تجمع کردند تا خواستار پرداخت حقوق معوقه چهار ماهه خودشان شوند اما نگهبانان مقر به سمت آنها تیراندازی کرده و دهها نفر از معترضان را کشتند.

وی افزود: حزب دموکرات کردستان عراق مسئول خونریزی و وخامت اوضاع امنیتی و سیاسی در منطقه کردستان است.

این نماینده گفت: کناره گیری بارزانی از قدرت اوضاع را آرام و بحران های موجود در منطقه کردستان عراق را حل و اوضاع امنیتی و سیاسی در این منطقه را با ثبات خواهد کرد.

شیرین رضا همچنین خواهان تحویل درآمدهای نفتی به سرقت برده شده از سوی حزب دموکرات کردستان عراق به دولت مرکزی عراق شد تا با سهمیه مالی 17 درصدی منطقه کردستان عراق از بودجه کل کشور، در هم آمیخته شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم