مجازات اعدام برای حذف مخالفان در بحرین

دوشنبه 20 مهر 1394
12:21
مجازات اعدام برای حذف مخالفان در بحرین عضو سازمان اروپایی - بحرینی حقوق بشر تاکید کرد که حکومت بحرین از مجازات اعدام برای خلاص شدن از فعالان و مخالفان استفاده می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت منامه پست، احمد الصفار گفت: شماری از مخالفان حکومت بحرین فقط به علت اعترافاتی که زیر شکنجه از آنان گرفته شده است، به اعدام محکوم شده اند.

عضو سازمان اروپایی - بحرینی حقوق بشر افزود: دولت بحرین از این مجازات به عنوان شیوه ای برای خلاص شدن از فعالان و سیاستمداران مخالف سیاست مقامات کشور استفاده می کند.

الصفار در صفحه تویتر خود به مناسبت روز جهانی مبارزه با حکم اعدام که مصادف با 10 اکتبر است، نوشت: مجازات اعدام تنها مجازاتی است که اگر اجرا شود قابل جبران نیست و نمی توان اتفاقی را که ممکن است بیفتد، اصلاح کرد زیرا به مرگ منتهی می شود و این مجازاتی است که انسانیت آن را رد می کند.

عضو سازمان اروپایی - بحرینی حقوق بشر، از مقامات بحرین خواست این مجازات را که به عنوان شیوه ای برای انتقام گرفتن از مخالفان حکومت مورد استفاده قرار می گیرد، لغو کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد