درخواست سازمان ملل برای نجات فوری یمن

سه شنبه 21 مهر 1394
16:24
درخواست سازمان ملل برای نجات فوری یمن اسماعیل ولد الشیخ فرستاده سازمان ملل متحد به یمن درباره بدتر شدن اوضاع این کشور هشدار داد و خواستار تلاش فوری برای نجات مردم شد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اسماعیل ولد الشیخ" روز سه شنبه اعلام کرد: ازسرگیری فوری مذاکرات برای پایان دادن به بحران یمن و نجات دادن مردم بسیار ضروری است.
فرستاده سازمان ملل به یمن افزود: اگر مذاکرات صلح به عنوان تنها گزینه برای نجات مردم یمن فوراً ازسرگرفته نشود ، پیش بینی می شود که اوضاع این کشور در زمانی کوتاه به مرحله بسیار بحرانی برسد.
الشیخ قبلاً طرفهای متخاصم یمن را به نشستن بر سر میز مذاکره فراخوانده بود ولی عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور و دولت انتصابی اش با فراخوان الشیخ مخالفت کردند زیرا عربستان می خواست که تا حد امکان به تخریب یمن بپردازد و بخشی از اهداف خود را در این کشور محقق کند .
مخالفان مذاکره برای توجیه امتناع خود از نشستن بر سر یک میز همچنین به دروغ ادعا می کنند که حزب کنگره خلق و جنبش انصار الله فقط برای خودنمائی با ازسرگیری مذاکرات موافقت کرده اند .


 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد