پیشروی نیروهای عراق به سوی مرکز شهر الرمادی

يکشنبه 26 مهر 1394
18:07
پیشروی نیروهای عراق به سوی مرکز شهر الرمادی العالم - نیروهای ارتش، بسیج مردمی و عشایر عراق همچنان به سوی مرکز شهر الرمادی پیشروی می کنند و حملات هوائی به مواضع داعش در شمال این شهر نیز به هلاکت چند سرکرده این گروه تروریستی منجر شد.

گزارشگر شبکه خبری العالم درعراق امروز یکشنبه اعلام کرد: نیروهای مشترک عراق با پیشروی به سوی وسط شهرالرمادی مرکز استان الانبار، توانستند خطوط دفاعی تروریست ها را در مناطق الملعب و جسر الموظفین بشکنند.

درگیری ها در مناطق الملعب، جسر الموظفین و الخالدیه سنگین است و نیروهای مشترک دست برتر را در میدان جنگ دارند و بیش از پیش به مناطق مرکزی شهر الرمادی نزدیک می شوند.

 تروریست های داعشی کورکورانه به سوی منازل و اماکن تجاری مردم تیر و گلوله شلیک می کنند که این امر باعث تخریب تعدادی از املاک آنها شده است.

نیروهای مشترک همزمان با پیشروی به سوی مرکز شهر الرمادی مسیرها و منازلی را که داعش بمب گذاری کرده است ، پاکسازی می کنند.

یکی از فرماندهان نیروهای مشترک به خبرنگار العالم گفت: داعش در مناطق الملعب و جسر الموظفین تلفات و خسارات سنگینی را متحمل شده و تروریست ها در این مناطق درپی یافتن راه فراری برای خود هستند ولی جان سالم به در نخواهند برد.

یکی دیگر از فرماندهان گفت:عملیات نیروهای مشترک بسیار خوب اجراء می شود و پیش می رود و پیروزی ها یکی پس از دیگری به دست می آید و پیشروی خوب است.

خبر دیگر اینکه ارتش عراق با حمله هوائی به مخفیگاه تروریست ها در شمال شهر الرمادی یک سرکرده داعش به نام محمد احمد و 2 همدستش را به هلاکت رساند.

MKH-18-06:48

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای