60 حمله هوایی روسیه به تروریست ها در سوریه

يکشنبه 26 مهر 1394
21:05
العالم - وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: جنگنده های این کشور ظرف 24 ساعت گذشته حمله به زیرساخت های گروهک تروریستی داعش در سوریه را ادامه دادند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه خبری العالم، " ایگورکناشینکف"  سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه گفت: بمب افکن های روسیه با انجام 39 سورتی پرواز و 60 حمله هوایی 51 موضع تروریست ها در استانهای حماه و لاذقیه و دمشق و حلب را درهم کوبیدند که در نتیجه آن 4 مقر فرماندهی تروریست ها و 6 انبار اسلحه و مهمات و یک خمپاره انداز و 2 پناهگاه زیرزمینی و 32 اردوگاه آموزشی تروریست ها و 6 نقطه پشتیبان منهدم شد.

بمب افکن های "سو-24م" با بمب های پناهگاه شکن خود انبار استتار شده تروریست های داعش در بلندیها در منطقه شهرک سلمی استان لاذقیه را هدف قرار دادند که در نتیجه آن موضع یاد شده کاملا ویران شد.

بمب افکن های سو – 34 هم استحکامات زیرزمینی داعش در حومه حمص در اطراف شهرک تلبیسه راهدف قرار دادند. در این موضع تونل های پیچ در پیچ تعبیه شده بود که تروریست ها با کمک آنها می توانستند در نقاط مختلف شهرک ظاهر شوند و همچنین به آنها در نبرد با نیروهای دولتی سوریه سرعت حرکت می بخشید.

در یکی از این پناهگاه ها زرادخانه کاملی از مهمات و بمب های دستی ساخته شده توسط تروریست ها و کارگاه کوچک ساخت گلوله های موشک غیرهدایت شونده نیز وجود داشت.

به گفته سخنگوی وزارت دفاع روسیه، در بسیاری از مناطق تحت نفوذ تروریست ها در استانهای سوریه نمونه استحکامات نظامی زیرزمینی یاد شده یافت می شود.

همچنین با عملیات هوایی در منطقه شرق غوطه مرکز امدادرسانی تروریست ها که مهمات و مواد غذایی و مواد سوختی تروریست ها را تامین می کرد، شناسایی شد که موضع یاد شده به همراه 4 زره پوش با حملات جنگنده های سو – 25 منهدم گردید.

جنگنده های سو – 24 همچنین مرکز فرماندهی یکی از گروهک های تروریستی وابسته به جیش الفتح در شمال غرب شهرک کفرزیتا در استان حماه را درهم کوبیدند. اداره گروههای تروریست تشکیلات جیش الفتح در این منطقه در نتیجه حمله یاد شده بطور کامل تعطیل شد و در نتیجه آن تروریست ها منطقه نبرد را ترک کردند.

بر اساس اطلاعات انتشار یافته از سوی ستاد کل نیروهای مسلح روسیه فرار تروریستها در سوریه به سمت شرق و شمال شرق این کشور ادامه دارد.

درهمین حال فرماندهان میدانی گروهک تروریستی جبهه النصره در دو استان ادلب و حماه با بسیج ساکنان بومی آنان را تهدید کردند در صورت سرباز زدن از همکاری، افراد خانواده هایشان را اعدام خواهند کرد.

عناصر داعش نیز در استان الرقه تمامی افراد مذکر بالای 14 سال را در نیروهای خود مسلح کردند.

از سوی دیگر شدت اختلافات میان گروههای تروریستی در نتیجه تسلط یافتن برخی از آنها بر مناطق سوریه و سرازیر شدن کمک های مالی افزایش یافته است.

اطلاعات به دست آمده از شنود تماسهای به عمل آمده میان عناصر داعش در هفته گذشته نشان می دهد که تروریست های داعشی فقط در اطراف شهر ادلب با استفاده از خودروهای بمب گذاری شده علیه فرماندهان گروهک تروریستی جبهه النصره سه عملیات انجام داده اند.

فرماندهان میدانی داعش خواستار افزایش بکارگیری خودروهای بمب گذاری شده و جاسازی مواد منفجره در جاده های اصلی مواصلاتی در شهرها و شهرک ها علیه نیروهای مهاجم سوریه هستند.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: تمامی جنگنده های روسیه در سوریه پس از انجام ماموریت های محوله به پایگاه هوایی خود در حمیمیم واقع در نزدیکی لاذقیه بازگشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه