طنین "لبیک یا حسین" بحرینی‌ها در ظهر عاشورا

شنبه 2 آبان 1394
11:06
طنین ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوريه بحرين از مردم اين كشور خواست تا در ظهر عاشورا براي اعلام تجديد بيعت با حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) و تاكيد بر ادامه راه آن امام همام بانگ "ليبک يا حسين" سردهند.

به گزارش پايگاه خبری شبكه العالم، ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوريه بحرين در بيانيه خود از مردم عزادار حسينی (ع) خواست تا در اين مراسم كه تجلی پاسخ به ندای حق در برابر ظلم و تجديد پيمان و بيعت با امام حسين (ع) است، شركت كنند.

در اين بيانيه از مردم خواسته شده است تا در واكنش به تعرض آل خليفه به شعائر حسينی (ع) در بحرين و همچنین تعرض آل سعود به شعائر حسينی (ع) در منطقه الشرقيه عربستان و در پاسخ به ندای برحق امام حسين (ع) در ظهر عاشورا، ساعت يک بعد از ظهر به وقت محلي در سراسر مناطق بحرين بانگ "لبيک يا حسين" سردهند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود


گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود