کشته شدن نامزد حزب سلفی مصر در سینا

شنبه 2 آبان 1394
20:19
کشته شدن نامزد حزب سلفی مصر در سینا العالم ـ نامزد حزب سلفی النور مصر از حوزه انتخاباتی العریش، امروز شنبه، با تیراندازی افراد ناشناس در شمال سینا به قتل رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع بیمارستانی در شمال سینا تاکید کردند که مصطفی عبدالرحمن نامزد حزب النور، بر اثر شلیک گلوله به سرش کشته شد.

به نوشته روسیا الیوم، این منبع افزود که دبیر حزب النور بر اثر تیراندازی، در وضعیتی وخیم به بیمارستان رسید.... منابع دیگر آورده اند که هنگام حرکت مصطفی عبدالرحمن در خیابانهای العریش، برخی افراد نقابدار سوار بر موتورسیکلت به وی تیراندازی کردند.

یادآور می شود که پس از کاهش میزان مشارکت رای دهندگان مصری در انتخابات پارلمانی، کاهش آرای حزب سلفی النور که از حمایت عربستان برخوردار است، دومین حادثه مهم در عرصه سیاسی مصر به شمار می آید که رهبران این حزب پس از آن خواستار برپایی نشستی اضطراری شدند.

0% ...

آخرین اخبار

یادبود یونانی‌های برای دانش‌آموزان شهید میناب


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


ستاره آمریکا با نام «فاطمه» به میدان می‌رود


آرامکو به قرض افتاد


قالیباف جزئیات دیدارش با رهبر معظم انقلاب را تشریح کرد


فرانسه روی لبه آشوب؛ ۵۰۰ زخمی و بیش از ۱۴۰۰ بازداشتی


مذاکرات سه‌جانبه ایران، قطر و لیبی در حاشیه نشست وزارتی جی‌ئی‌سی‌اف


کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل مرتکب جنایات ضد بشری می‌شود


حزب‌الله: ایران احتیاجی به حمایت ندارد/ لبنان نیازمند معادله تهران است


حمله عربستان به جنوب غربی یمن