نگرانی امیر کویت از کاهش 60 درصدی درآمدها

چهارشنبه 6 آبان 1394
22:08
نگرانی امیر کویت از کاهش 60 درصدی درآمدها امیر کویت درباره احتمال مختل و نابسامان شدن اوضاع کشورش درنتیجه کاهش شدید قیمت نفت و درآمدهای آن و تبعات ناشی از آن هشدار داد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "صباح الاحمد الصباح" امیر کویت روز چهارشنبه از دولت و مجلس کویت (پارلمان) خواست که ضمن همکاری با یکدیگر اقداماتی را برای جلوگیری از نابسامان شدن وضعیت کشور اتخاذ کنند. وی همچنین مردم کویت را به مصرف درست و تصحیح شیوه های مصرف دعوت کرد.

شیخ صباح دیروز (سه شنبه) در افتتاح دوره جدید فعالیت پارلمان کویت گفت: میزان کاهش درآمدها به 60 درصد رسیده است و این مساله کسری بودجه و مشکلات ناشی از آن را به دنبال خواهد داشت.

امیر کویت در ادامه با اشاره به گسترش خشونت در منطقه وعده داد که در شرایطی که منطقه درآتش جنگ و درگیری و خشونت و ویرانگری گروه های تروریستی می سوزد، کویت همچنان در امنیت و آرامش و ثبات باقی بمانَد.

وی با اشاره به انفجار مسجد امام صادق (ع) در تابستان گذشته که داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت و به شهادت 26 نفر از نمازگزاران شیعه منجر شد، گفت: آفت تروریسم راه خود را به سوی ما باز کرد و جنایتی فجیع روی داد اما همبستگی مردم، فرصت را از فرصت طلبان گرفت.

امیر کویت همچنین به ضبط چند تن مواد منفجره و اسلحه در العبدلی اشاره کرد و گفت که دادگاه های کویت به این موضوع رسیدگی خواهند کرد.

وی تاکید کرد که جنایت فجیع انفجار مسجد امام صادق (ع) و بازداشت عناصر تروریستی و کشف انبارهای سلاح و مهمات متعلق به تروریست ها زنگ خطر را برای کویت به صدا درمی آورد و هوشیاری و توجه بیشتری را می طلبد.

حاکم کویت تاکید کرد: هرگز اجازه فتنه انگیزی و کینه توزی و بهره برداری از درگیری های قبیله ای و قومی و نژادی را نخواهیم داد. البته اگر فردی درحق کشور یا جامعه خیانت کرد، نباید بدون مدرک و دلیل، این مساله را به هیچ وجه به طایفه یا قبیله وی تعمیم داد.

امیر کویت گفت که امنیت کویت بخشی جدایی ناپذیر از امنیت مجموعه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس است و هر تهدیدی که متوجه هر یک از این کشورها باشد، تهدیدی برای امنیت کویت و سایر کشورهای عضو شورا به شمار می رود که با آن مخالف هستیم و برای از بین بردن آن تهدید همکاری می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان