دستاوردهای جدید نیروهای داوطلب عراقی

جمعه 8 آبان 1394
10:15
دستاوردهای جدید نیروهای داوطلب عراقی نیروهای داوطلب مردمی عراق توانستند حمله گسترده عناصر داعش به حوزه های نفتی علاس و عجیل در منطقه تلال حمرین را در هم شکسته و شماری از تروریست ها را در مناطق مختلف این کشور از پای در بیاورند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) عراق موفق شدند که حمله گسترده عناصر گروه تروریستی داعش در حوزه های نفتی علاس و عجیل در منطقه تلال حمرین را در هم بشکنند.

این نیروها همچنین دومین حمله تروریستهای داعش به کوههای محکول در شمال استان صلاح الدین را ناکام گذاشتند.

در پی درگیری پراکنده بین نیروهای مردمی عراق با تروریست های داعش در مناطق شرقی دجله در استان صلاح الدین، یک داعشی کشته و دهها تروریست دیگر زخمی شدند.

نیروهای امنیتی مشترک عراق همچنین پایگاههای داعش در مناطق حصیبه شرقی، بوفراج و جرایشی در استان الانبار در غرب عراق را منهدم کردند. در این عملیات هفت داعشی کشته شدند.

نیروهای کرد پیشمرگه عراق نیز راه ارتباطی تاسیسات المثنی و مسک الابراج را آزاد و بیش از 14 تروریست را به هلاکت رساندند. این نیروها همچنین هجوم داعش از سه محور به شهر سنجار را دفع کردند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد