گرما در سال 2070 با ما چه می کند؟

جمعه 8 آبان 1394
17:05
گرما در سال 2070 با ما چه می کند؟ العالم - پژوهشگران آمریکایی درباره افزایش غیرقابل تحمل گرما بویژه در خاورمیانه در سال 2070 میلادی هشدار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منطقه خاورمیانه اخیرا شاهد موج های گرمای شدید و مکرر بوده است و این امر کشورهای منطقه را مجبور کرده است تا برای محافظت از جان شهروندان خود برخی روزها را تعطیل کند.

این وضعیت امروزغیرطبیعی به نظر می رسد و دانشمندان وقوع آن را در هرچند سال یکبار انتظار می کشند. اما وضعیت مثلا در سال 2070 اینچنین باقی نخواهد ماند.

یک پژوهش آمریکایی هشدار داد: پدیده گازهای گلخانه ای ممکن است باعث افزایش درجه حرارت در برخی مناطق شود که بارزترین آن، منطقه خاورمیانه است. این منطقه شریان صنعت جهان به شمار می رود. ممکن است درجه حرارت در این مناطق به سطحی برسد که انسان دیگر در پایان قرن کنونی تاب تحمل آن را در اماکن روباز نداشته باشد.

دانشمندان بین وقوع این امر و دو پدیده افزایش سطح رطوبت از 50 درصد و افزایش درجه حرارت به بالای 46 درصد سانتی گراد ارتباط قائل شدند.

براساس این پژوهش، از سال 2070 میلادی، درجه حرارت در ابوظبی، دبی، دوحه و شهرهای ساحلی ایران افزایش خواهد یافت و اگر مراسم حج مصادف با تابستان شود، این وضعیت برای حجاج خطرناک خواهد بود.

دانشمندان درباره وقوع آن درصورت همزمانی دو پدیده بالارفتن میانگین رطوبت از 50 درجه و افزایش درجه حرارت از 46 درجه سانتی گراد هشدار می دهند. وقتی درجه حرارت و رطوبت به حد معینی می رسد، بدن انسان دیگر قادر نیست از طریق عرق کردن خودش را خنک کند.

0% ...

آخرین اخبار

ستاره بی‌بدیل ایران؛ رضاییان بهترین بازیکن دیدار با مصر شد


قلعه‌نویی: به تیم ملی‌ کشورم افتخار می‌کنم/ شاید خدا من را آزمایش می‌کند


ایران ۱-۱ مصر/ گل شجاع افساید اعلام شد/ طارمی پنالتی را خراب کرد/ ایران در چه شرایطی صعود می کند؟


افزایش شدید قیمت سوخت ایرلاین آمریکایی را زمین گیر کرد


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به قدس اشغالی و کرانه باختری


ادعای ونس: اگر ایران درباره نحوه اجرای تفاهم نامه اختلاف نظر دارد، تماس بگیرد


اتحادیه اروپا بر سر چارچوب قانونی اصلاحات شبکه‌های انرژی به توافق رسید


زمین لرزه جدیدی به بزرگی ۴.۹ ریشتر سواحل شمالی ونزوئلا را لرزاند


پاکستان با زمین‌لرزه نسبتا شدید بیدار شد


تأمين ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی و دارو


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان