جنین آمریکایی دو بار متولد شد!+فیلم

جمعه 8 آبان 1394
22:52
العالم - پزشکان آمریکایی در اقدامی نادر جنین حدود شش ماهه را برای درمان از رحم یک زن خارج کرده و مجددا آن را به رحم بازگرداند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، خانم " کری مک کارتنی " به همراه شوهر و 4 فرزندش برای پی بردن به جنسیت جنین خود به دکتر مراجعه کرد که متوجه وجود تومور در رحمش می شود.

توموری که در کنار جنین روز به روز رشد می کرد و رگ های خونی آن با جذب خون مانع رسیدن غذا به جنین می شد.

کری که ششمین ماه بارداری خود را می گذراند، در بیمارستان تگزاس تحت عمل جراحی سخت و خطرناک قرار گرفت. پزشکان بدون پاره کردن جُفت، با عمل سزارین رحم و نیمی از بدن جنین را بیرون آورده و تومور را برداشتند. سپس جنین به محل اصلی اش باز گردانده شد.

پزشکان فقط 10 درصد به نجات جنین امید داشتند؛ ولی پس از گذشت 10 هفته از عمل جراحی، جنین دختر به دنیا آمد و هم اکنون کودکی سالم و درحال رشد است.

رشد تومور در کنار جنین در میان هر 40 هزار مورد بارداری یک بار اتفاق می افتد.

0% ...

آخرین اخبار

​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی