فرانسوی‌ها با کناره‌گیری اسد مخالفند

شنبه 9 آبان 1394
23:05
فرانسوی‌ها با کناره‌گیری اسد مخالفند العالم - نتایج نظر سنجی روزنامه لوفیگارو فرانسه نشان می دهد که اکثر خوانندگان این روزنامه با کناره گیری بشار اسد از قدرت مخالف اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و بر پایه نتایج نظرسنجی روزنامه لوفیگارو، 72 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، به این سئوال که "آیا با پافشاری ابرقدرت ها بر کناره گیری اسد موافقید؟" پاسخ منفی دادند.
شایان ذکر است که 21 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کردند.
راشاتودی در این باره نوشت: کشورهای غربی از ابتدای بحران سوریه پافشاری می کنند که بشار اسد باید از سمت خود کناره گیری کند، اما شمار کسانی که معتقدند دستیابی به حل بحران سوریه بدون مشارکت بشار اسد در روند حل این بحران ممکن نیست رو به افزایش نهاده است.
پیشتر نیز وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که واشنگتن به لزوم انتقال روان قدرت در سوریه متعهد است و خواستار کناره گیری فوری بشار اسد نیست.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک