پیش افتادن حزب اردوغان در نتایج اولیه انتخابات

يکشنبه 10 آبان 1394
21:00
پیش افتادن حزب اردوغان در نتایج اولیه انتخابات نتایج اولیه انتخابات زودهنگام پارلمانی ترکیه از پیش افتادن حزب حاکم عدالت و توسعه حکایت دارد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه های خبری "ان تی وی" و "سی ان ان ترک" اعلام کردند که با شمارش 42 درصد از آرا، حزب عدالت و توسعه با کسب 53.4 درصد کمی بیش از نیمی از آرای شمارش شده، از دیگر احزاب پیش افتاده است. البته این به معنای دستیابی قطعی این حزب به اکثریت مطلق آرا در مجلس نمایندگان نیست؛ زیرا اگر حزب حاکم نتواند به اکثریت قطعی آرا دست یابد باید مانند دوره قبل برای تشکیل دولت ائتلافی اقدام کند امری که در آن دوره به شکست انجامید و انتخابات زودهنگام پارلمانی برگزار شد.

نامزدهای شرکت کننده در این انتخابات برای تصاحب 550 کرسی پارلمان ترکیه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

حزب خلق جمهوری خواه (سوسیال دموکرات) پس از دستیابی به 22.1 درصد آرا، در جایگاه دوم قرار گرفت و پس از آن حزب دموکراتیک خلقها (وابسته به کردهای ترکیه) با 11.4 درصد آرا در جایگاه سوم قرار دارد.

حزب عدالت و توسعه در انتخابات هفتم ژوئیه گذشته با کسب 40.6 درصد آرا، برای نخستین بار از سال 2002، اکثریت مطلق را از دست داد.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد