پیام جدید سرکرده القاعده برای اتحاد تروریستها

دوشنبه 11 آبان 1394
08:31
پیام جدید سرکرده القاعده برای اتحاد تروریستها سرکرده تشکیلات القاعده همه گروه های افراطی را به اتحاد برای مقابله با حملات آمریکا و روسیه در عراق و سوریه فراخواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ایمن الظواهری" در پیام صوتی که در اینترنت منتشر شده، تأکید کرد: "آمریکایی‌ها، روسها، ایرانی‌ها، علوی ها و حزب الله در حال هماهنگی در جنگ علیه ما هستند، آیا ما در توقف جنگ و درگیری بین خود و مقابله با همه این طرفها ناتوان شده ایم؟"
هنوز مشخص نیست که این پیام صوتی چه زمانی ضبط شده است، اما اشاره به حملات هوایی روسیه به سوریه بیانگر آن است که این پیام پس از آغاز عملیات روسیه در 30 سپتامبر ضبط شده است.

دعوت جدید الظواهری برای اتحاد همه گروه های تروریستی درحالی مطرح می شود که وی در سپتامبر گذشته در پیام دیگری گروه داعش و سرکرده آن ابوبکر بغدادی را به رسمیت نشناخته بود. سرکرده القاعده با این حال گفته بود که اگر در عراق و یا سوریه بود با داعش همکاری می کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به روستاهای اطراف رام‌ الله و آتش زدن خودروهای فلسطینیان


نامه ایران به سازمان ملل درپی تهدیدات گستاخانه و ادعاهای مشمئز کننده ترامپ


پژوهشگر سیاسی: شکار دومین زهپاد آمریکایی نشانه برتری فناوری ایران است


«حملات دقیق»؛ کذبی که آمریکا به خورد جهان می‌دهد/ فاجعه میناب «اشتباه هدف‌گیری» نبود


۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند


محکومیت شدید حملات به یمن از سوی ایران؛ تأکید بر آمادگی برای مساعی جمیله


عراقچی: برای جنگ آخرالزمانی یا دیپلماسی واقعی آماده‌ایم


واقعه ای که به همه پرسی مردمی برای اعتبار رهبری سید حسن نصرالله تبدیل شد


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


ترامب: اوکراین ممکن است حملات به پالایشگاه‌های روسیه را کاهش دهد