همبستگی گسترده بحرینی‌ها با آیت الله نمر

دوشنبه 11 آبان 1394
10:01
همبستگی گسترده بحرینی‌ها با آیت الله نمر مردم بحرین در چند منطقه در ادامه اعلام همبستگی با آيت‌الله شيخ نمر النمر روحانی شیعه برجسته عربستانی و محکومیت تعرض مزدوران آل خلیفه به شعائر حسینی تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین، در همین راستا تظاهرات انقلابی در مناطق عالی، البلاد القدیم و المعامیر بحرین با حضور گسترده مردم برگزار شد.

در این تظاهرات شیخ الجد حفصی و پدران شهدا حضور داشتند و تظاهرکنندگان با سردادن شعارهایی تعرض مزدوران آل خلیفه به شعائر حسینی را محکوم و همبستگی خود را با آیت الله شیخ النمر اعلام کردند.

 تظاهرکنندگان به رژیم سعودی نیز هشدار دادند و اعتراضات در مناطق البلاد القدیم و شهر الزهراء و منطقه توبلی تشدید شد.

شرکت کنندگان در این تظاهرات همچنین با تاکتیک های جدید انقلابی که خود را به خیابان 14 فوریه و پل الثوار و منطقه سلماباد و خیابان البدیع در منطقه الدیه و خیابان زاید رساندند، خشم خود را ابراز کردند.

در برابر پیشروی شجاعانه تظاهرکنندگان در این مناطق، مزدوران شکست خورده عقب نشینی کردند و مجبور شدند این خیابان ها و میدان ها را ببندند.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حماس از بیانیه بریکس در حمایت از حقوق فلسطینیان استقبال کرد


شهادت چند فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه


پیام تبریک ایران به مناسبت پیروزی های یمن


پزشکیان، دهلی‌نو را به مقصد تهران ترک کرد


تامین امنیت باب‌المندب؛ تضمین تردد روان کشتی‌ها +فیلم


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوب لبنان


دکتر پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و آفریقای جنوبی هستیم


بریکس: از یک بلوک اقتصادی تا قدرتی جهانی و تأثیرگذار


جوری... کودکی از غزه که پشت گذرگاه‌های بسته، در انتظار درمان است


سردار ابن‌الرضا: هیچ ارزشی برای تهدیدات دشمن قائل نیستیم