40 روز از فاجعه منا گذشت

سه شنبه 12 آبان 1394
11:27
40 روز از فاجعه منا گذشت با گذشت 40 روز از فاجعه منا، عربستان سعودی هنوز از ارائه هرگونه پاسخ قانع کننده و شفاف سازی درباره دلایل این فاجعه و تعداد دقیق کشته شدگان خودداری می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فاجعه دوم مهر در منا روی داد، و عربستان 2 روز پس از این تاریخ اعلام کرد که 769 نفر از حجاج کشته شدند؛ ولی پس از آن عربستان دیگر آماری از تعداد حجاج کشته در این فاجعه ارائه نکرد.
علاوه بر این، هنوز شمار قابل توجهی از شهروندان کشورهای مختلف در فهرست افراد مفقود قرار دارند، و از سرنوشت آنان خبری در دست نیست.
سند جدیدی که حدود 2 هفته قبل از وزارت بهداشت عربستان سعودی درز کرده است، از کشته شدن بیش از 7 هزار نفر از حجاج در فاجعه منا حکایت دارد.
در سند جدید وزارت بهداشت عربستان نیز 1508 نفر مجهول الهویه هستند که اسامی و یا ملیت آنها مشخص نیست؛ و احتمالا با تشخیص هویت آنان، بر تعداد جانباختگان کشورهای مختلف در این فاجعه دردناک افزوده خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی