فرمانده کل نیروی هوافضای روسیه اعلام کرد:

ارسال سامانه دفاع موشکی پیشرفته به سوریه

پنج‌شنبه 14 آبان 1394
22:08
ارسال سامانه دفاع موشکی پیشرفته به سوریه روسیه از ارسال سامانه پدافند هوایی و موشکی به سوریه به منظور حمایت از نیروهای خود و نیروی هوایی این کشور که سرگرم مبارزه با گروه تروریستی داعش هستند، خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم ویکتور بوندرف، فرمانده کل نیروی هوافضای روسیه گفت: ما علاوه بر هواپیماهای جنگنده و بمب افکن و بالگرد، سامانه دفاع موشکی ضد هواپیما را هم به سوریه ارسال کرده ایم تا در مواردی که استفاده از قدرت برتر اجتناب ناپذیر می شود مثل امکان ربودن هواپیمای نظامی و احتمال وقوع حمله هوایی ضد نیروهای روسی، از آنها استفاده کنیم.
از سوی دیگر بوندرف تأکید کرد که اسکادران هوایی روسیه در سوریه، شامل بیش از 50 جنگنده و بالگرد است. وی خاطرنشان کرد که این تعداد کافی است و نیازی به هواپیماهای بیشتر نیست.
بوندرف با اشاره به این موضوع که هیچ گونه خسارتی به نیروی هوایی روسیه در طول عملیاتش در سوریه وارد نشده است، گزارش برخی رسانه های غربی درباره "سقوط جنگنده ها و بالگردهای روسی در سوریه" را دروغ محض خواند.
فرمانده کل نیروی هوافضای روسیه همچنین با تأکید بر این که هیچ یک از تأسیسات غیرنظامی سوریه در این عملیات هدف قرار نگرفته، گفت که انتشار این گونه اخبار کذب هم "دروغ دیگری از بنگاههای خبرپراکنی امریکا و همدستانش" است زیرا آنها به دنبال تخریب وجهه عملیات روسیه در سوریه به هر روش ممکن هستند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است