خبر فوری:

نظر جالب مفتی عربستان درباره داعش

جمعه 15 آبان 1394
22:42
نظر جالب مفتی عربستان درباره داعش مفتی دربار آل سعود گفت: روشی که داعش در پیش گرفته، در طول تاریخ اسلام بی سابقه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالعزیز آل الشیخ مفتی دربار سعودی در نشستی که تحت عنوان "خطرات داعش و راه های مبارزه با آن" در مسجد ترکی بن عبدالله در پایتخت عربستان برگزار شد، اظهار داشت: "اسلام" یک چیز است و "داعش" یک چیز دیگر است که با اسلام تفاوت دارد.

آل الشیخ با نادیده گرفتن نقش آشکار اربابانش (حکام آل سعود) در شکل گیری گروه های تروریستی و از جمله داعش، ادامه داد: داعشی ها یک گروهک جنایتکار هستند که کاری جز ضربه زدن و تضعیف امت و فساد ندارند و با کشتن مسلمانان و حلال دانستن خون آنان، از مبارزه با کافران و بت پرستان غافل مانده اند. آنها با اهل عراق و شام با بدترین روش رفتار کردند. داعشی ها بیش از هر کس دیگر از اسلام فاصله دارند. آنها دشمن هستند. از آنان بپرهیزید! "هم العدوّ فاحذرهم"

مفتی سعودی که گویی از ترس جان خود، چشم بر انبوه فتواهای دعوت کننده به تکفیر و قتل مسلمانان در کتاب های فرقۀ استعماری وهابیت فرو بسته و گفته های پیشوایان گمراه کنندۀ خود اعم از شیخ الارهاب محمد بن عبدالوهاب و شیخ الکفر ابن تیمیه را از یاد برده است، با هدف تبرئۀ خود و همقطارانش ادامه داد: داعش بسیاری از افراد نادان را فریب داد و به دروغ ادعای اسلام کرد و هر کس که افراد را به پیوستن به داعش تشویق کند، نادان و بیماردل است و در دل مرض دارد.

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم