راز حضور ناو پیشرفتۀ روسی در مدیترانه

شنبه 16 آبان 1394
21:07
راز حضور ناو  پیشرفتۀ روسی در مدیترانه العالم - شواهد موجود حاکی از آن است که روسیه با اعزام برخی از کارآمدترین جنگ افزارهای دریایی و هوایی خود به سواحل سوریه، درصدد آغاز مرحله دوم عملیات ضد تروریستی در این کشور است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ناو روسی "وتسی آدمیرال کولاکوف" چهارشنبه گذشته با عبور از تنگه جبل الطارق وارد دریای مدیترانه شده است.

براساس شواهد و قرائن موجود، روسیه با اعزام برخی از کارآمدترین جنگ افزارهای دریایی و هوایی خود به سواحل سوریه، درصدد آغاز مرحله دوم عملیات نظامی خود علیه گروهک های تروریستی از جمله داعش در این کشور و کاهش نفوذ غرب در منطقه است.

"اسپوتنیک" نوشت: ناو وتسی آدمیرال کولاکوف، یک کشتی جنگی معمولی در نیروی دریایی روسیه محسوب نمی شود؛ این کشتی حامل بالگردهای K27 است که علیه زیردریایی ها و اجرای عملیات در نزدیکی سواحل و حملات موشکی از راه دور به کار گرفته می شوند.

بر اساس این گزارش، روسیه در تلاش است بار دیگر کشتی های جنگی مهم خود را در چند نقطه جهان مستقر کند و اینک اغلب کشتی های جنگی این کشور عازم خاورمیانه و نزدیکی مرز سوریه شده است.

برخی تحلیل های نظامی بیانگر آن است که هدف از اعزام کشتی "وتسی آدمیرال کولاکوف" به سواحل سوریه، توسعه عملیات نظامی علیه تروریست های مستقر در سوریه و انتظار برای مرحله دوم این عملیات است.

روسیه با اعزام دهها جنگنده - بمب افکن و بالگردهای جنگی خود به سوریه از هشتم مهرماه، عملا وارد جنگ علیه تروریست ها در سوریه شده است؛ با گذشت یک ماه و اندی از آغاز عملیات هوایی جنگنده - بمب افکن های روسی علیه مواضع تروریست ها و پس از آن آغاز عملیات زمینی از سوی ارتش سوریه و متحدین این کشور، تاکنون بیش از دوهزارو 200 موضع تروریست ها منهدم شده و شمار زیادی از تروریست ها به هلاکت رسیده اند.  

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب