انتقاد عفو بین الملل از افزایش اعدامها در عربستان

سه شنبه 19 آبان 1394
08:32
انتقاد عفو بین الملل از افزایش اعدامها در عربستان سازمان عفو بین الملل باانتقاد شدید از عربستان سعودی اعلام کرد که ریاض از سال جاری تاکنون دستکم 151 نفر را اعدام کرده است که بیشترین شمار اعدام در این کشور از سال 1995 به شمار می رود .

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این سازمان خاطرنشان کرد که شمار اعدام های عربستان سعودی در سال جاری بسیار بالاتر از تعداد اعدام ها طی چند سال اخیر در این کشور بوده است که به ندرت از 90 مورد اعدام فراتر می رفت.
سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای اعلام کرد: عربستان سعودی در میان پنج کشوری قرار دارد که بیشترین اعدام ها در آنها انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز در بیانیه عفو بین الملل آمده است آخرین باری که عربستان سعودی بیش از 150 نفر را طی یک سال اعدام کرده بود سال 1995 بود که 192 نفر اعدام شدند.
تحلیلگران سیاسی می گویند افزایش اعدام ها در عربستان سعودی ممکن است واکنشی تند به جنگ ها و ناآرامی های سیاسی در منطقه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست