کانادا 25 هزار پناهجوی سوری را می پذیرد

سه شنبه 19 آبان 1394
14:45
کانادا 25 هزار پناهجوی سوری را می پذیرد نخست وزیر کانادا دستور پذیرش 25 هزار پناهجوی سوری را تا پیش از پایان سال جاری میلادی صادر کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا به جان مک لین وزیر مهاجرت دستور داد تا کارگروهی زیر نظر وزیران بهداشت و امنیت و دفاع برای پذیرش 25 هزار پناهجوی سوری تا پایان سال جاری میلادی تشکیل شود.

دولت کانادا با کمک گرفتن از ارتش این کشور با 40 فروند هواپیمای نیروهای مسلح و شماری کشتی، هزاران پناهجوی سوری را که هم اکنون در اردوگاه های پناهندگان سوری در لبنان به سرمی برند، به کانادا منتقل خواهد کرد.

دولت کانادا کمک گرفتن از خطوط هوایی مسافربری برای تسریع روند انتقال پناهجویان به کانادا را نیز بعید ندانسته است.

این درحالی است که شرکت خطوط هوایی مسافربری کانادا "کانادا ایر" نیز آمادگی خود را برای پیوستن به این عملیات اعلام کرده است.

تصمیم دولت جاستین ترودو در چارچوب عمل به وعده های انتخاباتی او اتخاذ شده است.

این وعده ها باعث پیروزی قاطع حزب حاکم در انتخابات اخیر پارلمانی کانادا شد و اکثریت قابل توجهی را برای ترودو و حزب لیبرال او در پارلمان به همراه آورد.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درپی تهدیدات گستاخانه و ادعاهای مشمئز کننده ترامپ


پژوهشگر سیاسی: شکار دومین زهپاد آمریکایی نشانه برتری فناوری ایران است


«حملات دقیق»؛ کذبی که آمریکا به خورد جهان می‌دهد/ فاجعه میناب «اشتباه هدف‌گیری» نبود


۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند


محکومیت شدید حملات به یمن از سوی ایران؛ تأکید بر آمادگی برای مساعی جمیله


عراقچی: برای جنگ آخرالزمانی یا دیپلماسی واقعی آماده‌ایم


واقعه ای که به همه پرسی مردمی برای اعتبار رهبری سید حسن نصرالله تبدیل شد


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


ترامب: اوکراین ممکن است حملات به پالایشگاه‌های روسیه را کاهش دهد


وال استریت ژورنال: آمریکا فروش سلاح به چین را رد کرد