اسد: حملات پاریس با حوادث بیروت وسوریه ارتباط دارد

شنبه 23 آبان 1394
15:02
اسد: حملات پاریس با حوادث بیروت وسوریه ارتباط دارد رئیس جمهور سوریه تأکید کرد، حملات تروریستی در پاریس را نمی‌توان از رویدادهای اخیر در بیروت و حوادث سوریه طی 5 سال گذشته، و حوادث دیگر مناطق دنیا بی ارتباط دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "بشار اسد" صبح یکشنبه با مطرح کردن این موضوع در دیدار هیئتی از نمایندگان، اندیشمندان و روزنامه نگاران فرانسوی، گفت: گروه‌های تروریستی مرز نمی‌شناسند.
بشار اسد خاطرنشان کرد: سیاستهای اشتباه کشورهای غربی و به ویژه فرانسه در قبال حوادث منطقه ما، و نادیده گرفتن حمایت بعضی از هم پیمانان آنان از تروریستها، در گسترش تروریسم نقش داشته است.
وی افزود: باید سیاستهای جدیدی را در پیش گرفت، و اقداماتی کارآمد برای توقف حمایت لجستیکی و سیاسی از تروریستها اتخاذ کرد، تا بتوان تروریسم را نابود کرد.
اعضای این هیئت نیز با اشاره به اینکه هیچ کشوری از تروریسم در امان نیست، تأکید کردند که مشاهدات خود را از سفرشان به سوریه نقل خواهند کرد تا این کار موجب تأثیر بر افکار عمومی در فرانسه بر اساس واقعیتها شود، و نه تصاویر ساختگی که تا پیش از این از سوریه نقل می شد.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز