در حملات تروریستی پاریس،

تلفن همراه جان مرد فرانسوی را نجات داد

شنبه 23 آبان 1394
18:34
تلفن همراه جان مرد فرانسوی را نجات داد العالم - مردی که در زمان انفجار در ورزشگاه بین المللی فرانسه در شمال پاریس نزدیک این مکان بود، با خوش‌شانسی و به وسیله تلفن همراه از مرگ حتمی نجات یافت.

شبکه خبری "العالم" به نقل از"سیلوستر" گزارش داد: وی در حال عبور از خیابان بود که گوشی اش را بالا آورده بود تا صحبت کند، همان موقع صدای انفجار شدیدی را شنید و دریافت تکه های ناشی از انفجار به هوا برخاسته که به همین دلیل روی زمین دراز کشید تا به وی اصابت نکند.

این شهروند فرانسوی پس از آنکه همه چیز تمام شد، دید که تلفن همراهش به اثر اصابت یک ترکش سوراخ شده که متوجه شد تلفن همراه وی را از مرگ حتمی نجات داده است. 

 حملات تروریستی جمعه شب پاریس را در شوک مرگبارترین حمله تروریستی در اروپا از سال 2004 تاکنون فرو برد. بر اساس گزارش رسانه ها عملیات تروریستی تیراندازی و دو عملیات انتحاری انفجاری در هفت منطقه پاریس شب گذشته تاکنون حداقل 128 قربانی و 200 مجروح به جای گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی