بازداشت خطرناکترین مزدور "اسرائیل" در غزه

دوشنبه 25 آبان 1394
19:02
بازداشت خطرناکترین مزدور العالم - پایگاه خبری "المجد الامنی" وابسته به جنبش حماس، از بازداشت یکی از خطرناک‌ترین مزدوران رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "المجد الامنی" وابسته به گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس، اعلام کرد که نیروهای امنیتی مستقر در نوار غزه، یکی از خطرناک ترین مزدوران رژیم صهیونیستی را بازداشت کرده اند.

پایگاه خبری "شاشه نیوز" به نقل از المجد الامنی اعلام کرد که بر اساس تحقیات صورت گرفته، (ب.ج)، مزدور 49 ساله، از سال 2004 تا اواسط سال 2015 با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده است.

بر اساس این گزارش، جاسوس بازداشت شده، در این مدت با 5 افسر سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک)، در تماس بوده و اطلاعاتی درباره همه گروه های مقاومت فلسطین در اختیار آنها قرار داده است.

این گزارش می افزاید، همکاری این مزدور با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی بیشتر در زمان عقب نشینی اشغالگران از نوار غزه در سال 2005، اوج اختلافات داخلی فلسطینی ها در سال 2007 و زمان تجاوزگری صهیونیست ها به نواز غزه در سال های 2008، 2012 و 2014 بوده است.

این جاسوس در اعترافات خود خاطرنشان کرده که زمینه ساز ترور بیش از 10 رزمنده مقاومت فلسطین بوده است به گونه ای که اطلاعات دقیقی درباره مکان حضور این رزمندگان در اختیار افسران شاباک قرار داده و صهیونیست ها تنها پس از چند دقیقه این افراد را هدف قرار داده اند.

وی همچنین عامل هدف قرار گرفتن برخی مساجد، مقرهای پلیس، انبارهای موشک، تونل های زیر زمینی، مکان های انبار سلاح و منازل و خودروهای رزمندگان مقاومت فلسطین در نوار غزه بوده است.

این مزدور صهیونیست ها، اطلاعات فراوانی درباره شماری از گروه های مقاومت فلسطین، اعضا، فعالیت و سلاح های این گروه ها جمع آوری و در اختیار شاباک قرار داده است.

وی همچنین مجموعه ای از اطلاعات مربوط به افکار عمومی نوار غزه درباره رویدادهای این منطقه از جمله محاصره غزه، جنگ های سه گانه، مساله تبادل اسرا و .. را جمع آوری و در اختیار صهیونیست ها قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا


۱۵ کشور درکنفرانس آژانس بر ممنوعیت هرگونه حمله یا تهدید به تأسیسات هسته‌ای تأکید کردند


۱۱ کشته و ۳۰ زخمی در حمله انتحاری به مسجدی در پاکستان


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست