کشاورز کلمبیایی با گنج 600 میلیون دلاری چه کرد؟ +عکس

سه شنبه 26 آبان 1394
18:22
کشاورز کلمبیایی با گنج 600 میلیون دلاری چه کرد؟ +عکس العالم ـ یک کشاورز کلمبیایی در زیر درخت نخل 200 ساله‌ای که از اجدادش به ارث برده، 600 میلیون دلار پول نقد پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه های محلی کلمبیا نوشتند: "خوزه ماریانا" پس از دریافت کمک مالی به میزان 3000 دلار از طرف دولت کلمبیا برای کشت نخل در زمینش، این مقدار پول نقد را که در زیر یک درخت نخل پیر دفن شده بود، پیدا کرد.

سایت انگلیسی “Liveleak” نوشته است که این کشاورز کلمبیایی این مبلغ گزاف را که در بشکه های آبی رنگ جاسازی و در زمین دفن شده و متعلق به "پابلو سکوبار" تاجر مشهور مواد مخدر بوده، به صورت تصادفی یافته است.

گفتنی است که پابلو اسکوبار بزرگترین تاجر مواد مخدر جهان است و مجله فوربس وی را با حدود 30 میلیارد دلار، جزء هفت مرد ثروتمند جهان رده بندی کرده است. سکوبار ثروت خود را از فروش مواد مخدر و پولشویی جمع آوری کرده است.

نکته جالب این که کشاورز کلمبیایی، این مبلغ گزاف را به دولت اهدا کرد تا در طرح های اقتصادی و اجتماعی هزینه کند.

600 میلیون دلار پول نقد در بشکه های آبی رنگ

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت