تمجید فرمانده بحرینی از نیروهای سرکوبگر سپر جزیره

چهارشنبه 27 آبان 1394
12:41
تمجید فرمانده بحرینی از نیروهای سرکوبگر سپر جزیره فرمانده کل نیروی دفاعی بحرین، نظامیان خارجی را که در سرکوب مردم این کشور دست دارند، به عنوان تأمین کننده امنیت عمومی توصیف کرد !

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از "منامه پست"، خلیفه بن احمد آل خلیفه دیروز (سه شنبه) از قرارگاه نیروهای " سپر جزیره " بازدید و اعلام کرد که همکاری های دوجانبه برای تأمین امنیت عمومی باید افزایش یابد .
نیروی دفاعی بحرین شامل ارتش پادشاهی ، نیروی هوایی پادشاهی، نیروی دریایی پادشاهی و گارد پادشاهی است .  
خلیفه بن احمد افزود : همکاری و هماهنگی نیروی دفاعی بحرین و سپر جزیره به بهبود وضعیت امنیتی در بحرین و منطقه کمک خواهد کرد .
نظام حاکم آل خلیفه از سال 2011 تاکنون از نظامیان عربستانی ، اماراتی ، پاکستانی و چند کشور دیگر برای سرکوب ، بازداشت ، شکنجه و تخریب اماکن مذهبی مردم بحرین استفاده می کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم