پایان رؤیای "تردد آزاد" در اروپا

چهارشنبه 27 آبان 1394
12:43
پایان رؤیای یک روزنامه انگلیسی با اشاره به حملات تروریستی در پاریس تأکید کرد، هدف تروریست ها جلوگیری از آزادی تردد اروپایی ها بین کشورهای اروپایی است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "تایمز" روز چهارشنبه در یادداشتی به قلم "دیوید چارتر" نوشت: آزادی نقل و انتقال در کشورهای اروپایی یکی از انواع آزادی است که تروریست ها می خواهند ما را از آن محروم کنند، و اکنون این پرسش مطرح است که آیا رؤیای اروپایی ها در آزاد سفر بین کشورهای اروپایی به پایان رسیده است؟
وی افزود: معاهده شینگن که پنج کشور اروپایی آن را امضا کرده اند در جهت تحقق رؤیای اروپایی ها برای سفر و تردد آزاد بین آن کشورها بود، اما این اتحادیه به حدی توسعه یافته که از کنترل خارج شده است.
نویسنده این یادداشت افزوده است: 26 کشور اروپایی امضا کننده معاهده مذکور به علت بلندپروازی غیرواقعی خود با بحران مواجه هستند. یونان از جمله این کشورهاست که در ورودی شرقی اتحادیه اروپا در تامین امنیت خود دچار مشکل است، و درخواست برای حمایت امنیتی از آن همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو


رسوایی دروغ‌های تکراری؛ «یدیعوت آحارونوت» نقاب از چهره‌ی نخست‌وزیر برداشت


کاظم غریب‌آبادی؛ نقاب حقوق‌بشری آمریکا در گرداب جنایات «میناب» و «لامرد» فرو ریخت


پاسخ کوبنده سخنگوی وزارت خارجه به تناقض‌گویی‌های آمریکا در جنگ اقتصادی علیه ایران


تیرهای قالیباف در سیبل سیاست؛ تحسین عملیات روانی رئیس مجلس در تحلیل «الجزیره»


هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا