آمریکا منجی اقتصاد صهیونیسم!

چهارشنبه 27 آبان 1394
17:14
آمریکا منجی اقتصاد صهیونیسم! العالم - رئیس کابینه رژیم صهیونیستی در پی تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم کالاهای تولیدی شهرکهای صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی، به کنگره آمریکا روی آورد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، شبکه یک تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش کرد، بنیامین ناتانیاهو بار دیگر از مجلس سنای آمریکا درخواست کمک کرد.

وی پیش از این به منظور تخریب توافق هسته ای با ایران راهی کنگره شده بود که تلاشهای او در این زمینه بی نتیجه بود.

این بار تصمیم اتحادیه اروپا برای نشانه گذاری کالاهای تولید شده در شهرکهای سامره و یهودا در کرانه باختری او را راهی کنگره آمریکا کرد.

به دنبال تحرکات ناتانیاهو سناتورهای جمهوری خواه و دمکرات این هفته نامه ای برای فدریکا موگرینی وزیر خارجه اتحادیه اروپا ارسال کردند.

سناتورهای آمریکایی در این نامه از موگرینی خواستند از نشانه گذاری کالاهای تولیدی شهرکهای اسرائیلی چشم پوشی کند.

نمایندگان آمریکایی، تصمیم اتحادیه اروپا را غیر قابل توجیه و خطرناک توصیف کردند که به حل بحران اسرئیل و فلسطین آسیب می رساند.

شبکه تلویزیونی اسرائیلی در گزارش خود افزود: شماری از سناتورها به نتانیاهو وعده دادند، مصوبه های علیه جنبش تحریم کالاهای اسرائیلی و نشانه گذاری کالاهای تولیدی شهرکها صادر می کنند.

تلویزیون رژیم صهیونیستی اظهارات نتانیاهو را دراین زمینه پخش کرد، که در آن گفت: اقدام اتحادیه اروپا بیانگر نفاق و دوگانگی است.آنها از میان 200 بحران و نزاع در سطح جهان، اسرائیل را انتخاب کردند که خط مقدم مبارزه با تروریسم است.

رئیس کابینه رژیم اشغالگر قدس با وانمود کردن همدلی و همدردی  با کشاورزان فلسطینی گفت: در درجه اول کارگران فلسطینی از این اقدام متضرر می شوند.

وی افزود: این اقدام ما را از راه حق و عدالت دورمی کند.

وی در خصوص بحران در حرم بیت المقدس گفت: بحران در این منطقه غیر قابل حل است و من گمان نمی کنم راحلی برای این مسأله وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم