استفاده روسیه از نسل جدید موشک بالدار درسوریه + فیلم

پنج‌شنبه 28 آبان 1394
18:19
وزارت دفاع روسیه فیلم استفاده از موشک بالدار نسل جدید "ایکس 101" را توسط هواپیماهای استراتژیک " تو ـ 95" و " تو ـ 160" علیه گروه های تروریستی در سوریه منتشر کرد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، موشک بالدار ایکس 101 با موشک های ایکس 55 متفاوت بوده و برد آن 5 هزار کیلومتر است و کشف آن توسط رادارهای متخاصم بسیار سخت است.
طول آن 7 متر و 45 سانتیمتر است و به همین علت نمی توان آن را بر هواپیمای تو 95 نصب کرد چون این هواپیما فقط توانایی حمل 8 فروند موشک را دارد.
اما هواپیمای تو 160 می تواند 24 فروند موشک بالدار از این نوع را با حمل کننده های خارجی و داخلی خود حمل کند.
طراحی ایکس 101 مجهز به کلاهک غیر اتمی و موشک ایکس 102 مجهز به کلاهک اتمی در سال 1995 در دفتر طراحی روسیه به نام "رادوگا" انجام شد تا موشک بالداری برای رقابت با همتای خود موشک آمریکایی بالدار "آ جی ام – 129" باشد.
آزمایش موشک بالدار جدید در سال 1999 صورت گرفت و دولت پس از آن دستور تولید انبوه آن را صادر کرد.
وزن کلاهک غیر اتمی موشک 400 کیلوگرم و قادر به انهدام اهداف با احتمال خطای فقط 5 الی 6 متر است.
هدایت موشک مزبور بر اساس سامانه هدایت فضایی "گلوناس" است اما در مرحله آخر پرواز موشک به وسیله سامانه هدایت بصری الکترونیکی هدایت می شود.   
کلاهک جنگی موشک دارای دو سر است که در جریان پرواز از یکدیگر جدا می شود؛ وزن هر یک از کلاهکها 150 کیلوگرم است که به موشک امکان می دهد دو هدف را که با یکدیگر صد متر فاصله دارند، در یک زمان نابود کند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود