وزیر دفاع امریکا: ارسال نیروی زمینی به سوریه بعید نیست

پنج‌شنبه 28 آبان 1394
22:07
وزیر دفاع امریکا: ارسال نیروی زمینی به سوریه بعید نیست با وجود اینکه دولت امریکا به طور رسمی اعلام کرده است هیچ گونه طرحی برای آغاز عملیات زمینی در سوریه ندارد، اشتون کارتر وزیر دفاع امریکا اعلام کرد ارسال شمار بیشتری از نیروهای زمینی این کشور به سوریه را بعید نمی داند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اشتون کارتر روز پنج شنبه در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: باراک اوباما رئیس جمهور، اعلام کرد آماده اقدامات بیشتری از جمله عملیات زمینی است و اینکه نه تنها شکست دادن داعش، بلکه باقی گذاشتن این گروهک تروریستی در موضع ضعف و شکست خورده، برای ما اهمیت دارد.
اشتون کارتر در حالی چنین مواضعی اتخاذ کرده است که به دنبال حملات تروریستی پاریس، شماری از سیاستمداران امریکایی خواستار آغاز عملیات زمینی علیه داعش شده بودند.
باراک اوباما رئیس جمهور امریکا بارها مخالفت خود را با عملیات زمینی در سوریه و عراق اعلام کرده و چنین اقدامی را "اشتباه" دانسته است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است