خبر فوری:

روش جدید انتحاری‌های داعش در رمادی

جمعه 29 آبان 1394
18:05
روش جدید انتحاری‌های داعش در رمادی فرمانده عملیات استان الانبار تأکید کرد، گروه تروریستی داعش روش جدیدی را با استفاده از موتور سیکلت های بمب گذاری شده در رمادی در پیش گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر ستاد "اسماعیل المحلاوی" روز جمعه به شبکه سومریه نیوز گفت: گروهک تروریستی داعش با ارسال انتحاریهای موتور سوار برای حمله به نیروهای ارتش در محور شمالی شهر رمادی، روش جدیدی از اقدامات تروریستی را آغاز کرده است.
المحلاوی افزود: نیروهای ارتش توانستند دو تروریست انتحاری موتور سیکلت سوار را که درصدد حمله به نیروهای ارتش و خودروهایشان در منطقه الجرایشی واقع در شمال رمادی بودند، از پا درآورند.
این فرمانده عراقی تأکید کرد: یک نیروی دیگر ارتش نیز توانست سه خودروی مجهز به مسلسل تروریست های داعش را در منطقه الجرایشی منهدم کند.
شهر رمادی شاهد عملیات نظامی گسترده ای برای آزادی این شهر و پاکسازی آن از گروههای تروریستی داعش است. در این عملیات نیروهای ارتش، یگان های زرهی، عشایر، حشد شعبی و نیروی هوایی عراق و جنگنده های ائتلاف بین المللی ضد داعش شرکت دارند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد