دختر شیخ علی سلمان از تابعیت بحرینی محروم شد!

شنبه 30 آبان 1394
21:27
دختر شیخ علی سلمان از تابعیت بحرینی محروم شد! العالم ـ همسر شیخ علی سلمان دبیر کل جمیت وفاق بحرین اعلام کرد که دخترشان به سبب بازداشت پدرش نمی تواند تابعیت بحرینی بگیرد!.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علیاء رضی" در صفحه خود در شبکه ارتباط اجتماعی توییتر نوشت: امروز تولد یک سالگی دخترم ساره است در حالی که از پدرش دور می باشد و به سبب بازداشت پدر از اخذ تابعیت بحرینی نیز محروم مانده است.

به نوشته "رای الیوم"، رضی افزود: وضعیت دخترم ساره مانند وضعیت بسیاری از کودکان است که بدون ارتکاب هیچ جرم و گناهی، از حق تابعیت بحرینی محروم مانده اند، در حالی که به موجب تمام پیمانهای بین المللی حق برخورداری از تابعیت امری تضمین شده است و محروم کردن کودکان ما از آن غیرقابل توجیه است و یک تخلف و جنایت به شمار می آید. 

همسر شیخ علی سلمان فهرستی از نام نوزادانی را منتشر کرد که به سبب لغو تابعیت پدرانشان به دلایل سیاسی، از اخذ تابعیت بحرینی محروم مانده اند.

همچنین مرکز نظارت حقوق بشر بحرین از مقامات آل خلیفه خواست تا کودکان بازداشت شده بحرینی که تعداد آنها تاکنون به 347 نفر رسیده است را آزاد کند؛ این مرکز همچنین از رژیم آل خلیفه خواست تا به کودکانی بحرینی که سلب تابعیت شده اند و یا پس از صدور احکام قضایی علیه پدرانشان از تابعیت بحرینی محروم مانده اند، تابعیت بحرینی داده شود.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک