انصارالله در مذاکرات عمان شرکت می‌کند

يکشنبه 1 آذر 1394
08:44
انصارالله در مذاکرات عمان شرکت می‌کند جنبش انصار الله يمن از مشارکت در مذاکرات مقدماتی در عمان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مذاکرات ملی یمن رسماً در ژنو با نظارت سازمان ملل متحد برای حل بحران این کشور برگزار خواهد شد .
روزنامه رأی الیوم روز یکشنبه به نقل از "محمد عبدالسلام مناصری" سخنگوی جنبش انصار الله یمن گزارش داد: مردم یمن همچنان در مقابل "توطئه های" ائتلاف سعودی – آمریکایی خواهند ایستاد و آن را خنثی خواهند کرد.
مناصری در صفحه شخصی خود در فیسبوک اعلام کرد : ما در جنبش انصار الله مجدانه تلاش می کنیم که مذاکرات مقدماتی عمان جدی ، سازنده و مسؤولانه باشد و واقعاً زمینه پایان تجاوزات ، شکسته شدن محاصره و حل سیاسی بحران یمن را فراهم کند.
تجاوز عربستان و متحدانش به یمن باعث کشته شدن حداقل 5 هزار و 700 نفر و کمبود شدید غذا ، آب سالم، سوخت ، دارو و لوازم درمانی شده است و متجاوزان همچنان بنادر این کشور را محاصره کرده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم