داعش اردوغان را تهدید کرد

يکشنبه 1 آذر 1394
11:38
داعش اردوغان را تهدید کرد با وجود حمایت آشکار ترکیه از گروه های مسلح در سوریه، گروه تروریستی داعش با انتشار ویدیویی رجب طیب اردوغان رییس جمهور این کشور را تهدید کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روزنامه ملیت چاپ ترکیه، داعش همچنین در این ویدیو به شدت به مصطفی کمال آتاترک بنیانگذار جمهوری ترکیه ، رجب طیب اردوغان رییس جمهور و حزب عدالت و توسعه ترکیه توهین کرده است.
گفته می شود پس از این که ترکیه حمایت از ائتلاف ضد داعش را به صورت ملموس آغاز کرده و در برخی از شهرها علیه این گروه اقداماتی انجام داده است، داعش با انتشار این ویدیو به این تهدید جدید روی آورده است.

داعش در این ویدیو به همکاری شهروندان ترک و کردتباری از ترکیه با این گروه اشاره کرده است.
در این گزارش آمده است که واحدهای ذیربط ترکیه دیروز بعد از ظهر از قرار گرفتن نوار ویدیویی مزبور بر روی شبکه اجتماعی یوتیوب مطلع شدند.
یوتیوب دیشب این نوار ویدیویی را از سایت خود حذف کرد. 

داعش ساخته و پرداخته سرويسهای اطلاعاتي و جاسوسي آمريكايي و اسرائيلي است و تفكرات آن برخاسته از وهابيت است؛ "ابوبكر بغدادي" سركرده اصلي گروه تروريستي داعش در دوران حضور اشغالگران آمريكايي در زندان بوكا در اختيار آمريكايي ها بود. با ايجاد اين گروه شمار قابل توجهي از افراطي ها از كشورهاي مختلف حتي آمريكا و كشورهاي اروپايي، در سايه سكوت مقامات آن كشورها و با همكاري سرويسهاي اطلاعاتي غربي و برخی کشورهای منطقه به راحتي توانستند به اين گروه تروريستي ملحق شوند. اما اكنون بازگشت اين تروريستها به يكي از بزرگترين مشكلات كشورهاي غربي تبديل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا