پیشنهاد نویسنده فرانسوی برای آتش بس با داعش!

دوشنبه 2 آذر 1394
15:16
پیشنهاد نویسنده فرانسوی برای آتش بس با داعش! یک نویسنده فرانسوی آتش بس این کشور با گروه تروریستی داعش را خواستار شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه اینترنتی "رای الیوم" میشل اونفری نویسنده و فیلسوف فرانسوی در گفت وگو با یک شبکه تلویزیونی در ماه سپتامبر گذشته خواستار توقف حملات به ملت های مسلمان در سراسر جهان شد.

گروه تروریستی داعش به تازگی فیلمی ویدیویی را منتشر و در آن این بخش از مصاحبه تصویری اونفری را گنجاند و صحبت های او را به زبان عربی زیرنویس کرد.

این ویدیوی گروه تروریستی داعش بحث و جدلی را در محافل رسانه ای فرانسه به راه انداخت.

این اولین بار نیست که گروه داعش از اظهارات اونفری استفاده می کند، و از آن به عنوان "یک شاهد مثال از خود" غربیها استفاده می کند.

اما انتشار این فیلم ویدیویی تنها یک هفته بعد از حملات تروریستی داعش در شهر پاریس، بار دیگر بحث و جدل را در فرانسه درباره هسته های خفتهِ داعش در این کشور برانگیخت.

اونفری در گفت وگو با مجله لوبوان فرانسه، امکان برقراری آتش بس بین داعش و فرانسه را پیشنهاد داد تا هسته های خفته داعش در خاک فرانسه علیه فرانسوی ها سلاح به دست نگیرند!

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود