صحنه شهادت دختر فلسطینی+فیلم

دوشنبه 2 آذر 1394
16:53
العالم - نظامیان صهیونیست صبح امروز (دوشنبه) دو دختر فلسطینی را در قدس هدف گلوله قرار دادند که یکی از آنها شهید و دیگری به شدت مجروح شد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، به نقل از "روسیه الیوم"، سایت های خبری صهیونیستی اعلام کردند که نیروهای اسرائیلی امروز دو دختر فلسطینی را در نزدیکی بازار "محنی یهودا" در قدس غربی هدف گلوله قرار دادند که یک نفر آنها شهید و دیگری به شدت زخمی شد.

منابع صهیونیستی ادعا کرده اند که این دو دختر فلسطینی با چاقو به نظامیان اسرائیلی حمله کرده اند، اما این حمله هیچ زخمی نداشته است.

با ادامه جنایات صهیونیست ها، نظامیان اشغالگر قدس، در تازه ترین یورش به منازل فلسطینی ها در شهرک عامر در شمال الخلیل، 5 فلسطینی را بازداشت کردند و به این ترتیب شمار فلسطینی های بازداشت شده در این شهرک از ابتدای ماه جاری تاکنون به 22 نفر رسید.

نظامیان صهیونیست همچنین به تازگی بازرسی همه خودروهای فلسطینی ها را در جنوب کرانه غربی (از بیت لحم تا الخلیل) آغاز کرده اند.

صهیونیست ها این تصمیم را پس از به شهادت رساندن 3 فلسطینی از جمله یک دختر بچه، در بیت لحم، نابلس و قدس، اتخاذ کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق