جریان یافتن زندگی در شهر آزاد شده الحاضر سوریه

جمعه 6 آذر 1394
22:03
سوريه (العالم) – ساکنان شهر الحاضر واقع در حومه جنوبی حلب با همکاری ارتش سوریه بازسازی تاسیسات زیربنایی و ضروری را آغاز کردند تا پس از آزادسازی آن از چنگال تروریست ها زندگی را به آن بازگردانند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، دولت سوریه به منظور ازسرگیری زندگی در شهر الحاضر چندین کاروان حامل کمک های بشردوستانه را به این شهر فرستاد.
ارتش سوریه بار دیگر ثابت کرد که صحنه عمل را اما این بار به گونه دیگری در اختیار دارد.
این در حالی است که گروهک های تروریست به دروغ شایعه کرده بودند که بر روستاهای واقع در حومه جنوبی حلب که در اختیار ارتش سوریه قرار دارند، تسلط دارند.
یکی از نیروهای ارتش سوریه در گفت وگو با شبکه العالم نحوه کمک ارتش سوریه به مردم را شرح داد . ارتش هم اکنون در حال بازسازی مدرسه و بیمارستان اصلی شهر الحاضر بسر می برد تا بتواند خدمت رسانی خود به مردم را از سرگیرد و سوخت موردنیاز مردم نیز تامین شده است.
یکی از مهندسان شرکت برق در گفت وگو با خبرنگار شبکه العالم اظهار داشت: شبکه برق رسانی این شهر در حال بازسازی است تا مردم بتوانند بار دیگر از نعمت برق بهره مند شوند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود