عکس‌های لو رفته پسر اردوغان درکنار سرکردگان داعش

شنبه 7 آذر 1394
08:50
عکس‌های لو رفته پسر اردوغان درکنار سرکردگان داعش رسانه‌های روسیه با انتشار عکسی از پسر اردوغان در کنار سرکردگان داعش، خاطرنشان کردند که این مساله نشان‌دهنده روابط نزدیک و مستحکم خانواده اردوغان با داعش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، رسانه‌های روسیه همچنین گزارش‌هایی درباره خرید نفت از داعش از سوی ترکیه منتشر کردند.

خاطرنشان می شود که در تصویر منتشر شده بلال اردوغان، پسر رجب طیب اردوغان رییس‌جمهور ترکیه در کنار چند تن از سرکردگان گروه تروریستی داعش قرار دارد.

رسانه‌های روسیه تاکید کردند احتمال دارد بلال اردوغان به طور مستقیم در بازار سیاه و خرید نفت از تروریست‌ها حضور دارد.

برخی دیگر از سایت‌های روسی نیز خاطرنشان کردند که سمیه اردوغان، دختر اردوغان نیز بیمارستانی را در نزدیکی مرزهای سوریه با هدف درمان و رسیدگی به زخمی‌های داعش تجهیز کرده است.

ولادمیر پوتین رییس‌جمهور روسیه پیش از این اعلام کرده بود که طبق اطلاعات به دست آمده از ماهواره‌ها، داعش نفت سرقت شده از مناطق تحت تصرف خود در سوریه را به ترکیه می فروشد. 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای