کرملین: فقط ارتش سوریه با داعش می جنگد

شنبه 7 آذر 1394
19:29
کرملین: فقط ارتش سوریه با داعش می جنگد العالم ـ مقام های روسی تاکید کردند که تنها گروهی که به صورت زمینی با تروریست ها می جنگد، نیروهای ارتش سوریه هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "دمیتری پسکوف"، سخنگوی رییس جمهوری روسیه در گفتگو با شبکه "روسیا ـ 24" تاکید کرد که "شماری از کشورها در حال عقب نشینی از مواضع غیرواقع بینانه خود درباره کنار رفتن بشار اسد هستند.

وی افزود: درزمان حاضر و در شرایطی که داعش و النصره و دیگر گروههای تروریستی بر بخش بزرگی از خاک سوریه مسلط شده اند، غیرمنطقی است که انتخابات برگزار شود. همچنین غیرواقع بینانه است که از یک سازش سیاسی سخن گفته شود، زیرا اکنون تنها گروهی که به صورت زمینی با تروریست ها می جنگد، نیروهای ارتش سوریه هستند".

پسکوف با تاکید بر موضع روسیه مبنی بر مخالفت با ضربه زدن به وحدت ارضی و سیاسی کشورهای خاورمیانه، تصریح کرد که روسیه برای همکاری با ائتلاف آمریکا در سوریه اعلام آمادگی می کند، اما هنوز تمایلی از سوی طرف مقابل برای چنین همکاری نمی بیند.

سخنگوی رییس جمهوری روسیه گفت: اوضاع در سوریه فقط به علت عملیات هوایی روسیه، به طور ریشه ای تغییر پیدا کرد در حالی که طی عملیات آمریکا، مناطق تحت کنترل داعش توسعه پیدا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر اقتصاد با مقامات بلندپایه اقتصادی روسیه


بازتاب حمله موشکی ایران به ناو جنگی آمریکا


هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی در درگیری‌های «تعز» یمن


چگونه آمریکایی‌ها جشن عروسی «کوهستک» را به قتل‌عام تبدیل کردند؟


کسب ۴ طلا، ۳ نقره و ۸ برنز در بازی‌های جهانی عشایر/ افزایش مدال‌ها نسبت به دوره گذشته


آمریکایی‌ها از هشتاد سال پیش تا الان فقط از ایران نه شنیدند


وزیر امور اقتصادی و دارایی وارد مسکو شد


دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ