خبر فوری:

آغاز مبادله نظامیان لبنانی اسیر تروریست های النصره+فیلم

يکشنبه 8 آذر 1394
20:55
العالم - ارتش لبنان برای آزاد کردن نیروهای خود از اسارت گروه تروریستی النصره عملیات مبادله را براساس یک توافق دو جانبه آغاز کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مبادله نظامیان ارتش لبنان که از اوت 2014 به اسارت جبهه النصره درآمده اند، از امروزیکشنبه در اطراف شهر عرسال هم مرز لبنان و سوریه آغاز شد.

روزنامه رأی الیوم به نقل از یک منبع امنیتی در لبنان گزارش کرد: لبنان طبق توافق حاصله در قبال آزاد کردن چند نفر از زندانیان خود، 17 نظامی ارتش را از جبهه النصره تحویل خواهد گرفت. 

لبنان جزئیات توافق حاصله با گروه النصره و تعداد زندانیانی آزاد شده آن گروه را فاش نکرده است.

منبع امنیتی لبنانی که نام وی فاش نشده افزود: 6 نظامی ِ اسیر در دست داعش مشمول توافق حاصله بین لبنان و جبهه النصره نمی شوند.

نیروهای ارتش لبنان اوایل اوت 2014 به مدت 5 روز با چند گروه تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش درگیر شدند که در این درگیری حداقل 17 نظامی کشته، 86 نظامی دیگر زخمی و تعدادی نظامی هم اسیر شدند و تعدادی تروریست نیز کشته شدند.

جبهه النصره هم اکنون 17 نظامی و داعش 6 نظامی لبنانی را اسیر کرده است و قبلاً چند نظامی را آزاد کرده بودند.

داعش چندی پیش 2 نظامی لبنانی را سربرید و جبهه النصره نیز 2 نظامی دیگر را به ضرب گلوله اعدام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین