73 تروریست داعشی در استان صلاح الدین کشته شدند

دوشنبه 9 آذر 1394
20:28
73 تروریست داعشی در استان صلاح الدین کشته شدند العالم - گروه تروریستی داعش در ماه جاری، 73 نفر از عناصر خود را در جبال مکحول در شمال استان صلاح الدین در شمال عراق از دست داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " جبار المعموری " از مسئولان نیروهای داوطلب مردمی عراق روز دوشنبه گفت:عناصر داعش در ماه جاری (نوامبر) مراکز امنیتی مشترک در جبال مکحول در شمال صلاح الدین را هفت بار هدف حمله قرار دادند تا این مواضع را از نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی پس بگیرند؛ اما این حملات به علت شجاعت و پایداری نیروهای مستقر در مراکز امنیتی با شکست مواجه شد.

پایگاه عراقی السومریه به نقل از المعموری نوشت " بر اساس اطلاعات موجود درمجموع 73 نفر ازعناصر داعش از جمله سرکردگانی از 17 کشور عربی و غیرعربی به هلاکت رسیده اند و اغلب عناصر کشته شده از چچن و شمال آفریقا هستند".

به گفته المعموری، برخی از دشت های جبال مکحول به گور جمعی برای عناصر داعش تبدیل شده است و درحملات اخیر خود خسارت های زیادی را متحمل شده اند.

نیروهای امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی عراق بیش از دو ماه پیش با اجرای عملیات نظامی گسترده ، جبال مکحول در استان صلاح الدین را از اشغال داعش آزاد کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم