حکم 15 سال زندان در انتظار فعال بحرینی در انگلیس

سه شنبه 10 آذر 1394
12:10
حکم 15 سال زندان در انتظار فعال بحرینی در انگلیس دادگاهی در انگلیس، دبیرکل جنبش انقلابی "خلاص" بحرین را به اتهام داشتن اطلاعاتی برای انجام اقدامات تروریستی محاکمه کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "منامه پست" محاکمه "عبدالرؤوف الشایب" دبیرکل جنبش انقلابی "خلاص" بحرین در حالی در دادگاه انگلستان برگزار شده است که مطابق قانون به اصطلاح مبارزه با تروریسم در این کشور، مجازات اتهام وارد شده 15 سال زندان است.

بنابر این گزارش به دنبال برگزاری دادگاه، نیروهای انقلابی و مخالف حکومت بحرین، همبستگی خود را با الشایب اعلام و حملات آل خلیفه (شاه بحرین) و هم پیمانش انگلیس را به مردم بحرین محکوم کردند.
نیروهای انقلابی و مخالف حکومت بحرین خاطرنشان کردند که این محاکمه تلاشی برای ایجاد محدودیت برای سران، شخصیتها، فعالان و پناهندگان سیاسی بحرینی مستقر در انگلستان و اقدامی مذبوحانه برای سست کردن اراده آنان است. 
این نیروها افزودند: اتهام های وارد شده به الشایب بدون دلایل متقن و واقعی و هدف از آن متهم کردن مخالفان و انقلابیون بحرینی به تروریسم است تا از این طریق بتوانند آنان را وادار به سکوت و عدول از موضع ثابتشان کنند و این که به این شکل حمایت سازمان های مدافع حقوق بشر و افکار عمومی اروپا و جهان را از دست بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا