رشوه دردسرساز سعودی به وزیر خارجه انگلیس

سه شنبه 10 آذر 1394
20:22
رشوه دردسرساز سعودی به وزیر خارجه انگلیس العالم - وزیر خارجه انگلیس در موقعیت دشواری قرار گرفته چنان که ممکن است در آینده به علت دریافت رشوه از یک تاجر عربستانی به دردسر بیفتد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، فیلیپ هاموند با دریافت یک ساعت مچی 2 هزار پوندی به عنوان "هدیه"، قانون کشور خود که قبول هدایایی با ارزش بیش از 140 پوند را ممنوع می کند، زیر پا گذاشت.

هاموند به طور رسمی به مقام های انگلیس اطلاع داد که از مرعی مبارک بن محفوظ تاجر سعودی مقیم لندن ساعت مچی ارزشمندی دریافت کرده و از آنها درباره اقدام های لازم برای ثبت این هدیه در اوراق رسمی مشورت خواسته است.

وزیر خارجه انگلیس خاطرنشان کرد که این هدیه را هنگام حضور در مراسم پرده برداری از تندیس ملکه الیزابت دوم در اداره رونیمید وویبریدگ در تابستان سال 2015 و در جریان جشن های هشتصدمین سالگرد امضای اولین قانون تاریخ این کشور دریافت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است


نمایندگان مجلس مصر طرح مداخله نظامی در یمن را به تعویق انداختند


سردار شکارچی: ترامپ و نتانیاهو در سراشیبی سقوط قرار دارند


سرلشکر ایزدی: توان دفاعی ایران فراتر از توان تهاجمی دشمن است


شرکت ایرانی اراک ۶۰ سال پیش‌پیشرو در صنعت تولید تجهیزات


حمایت ترامپ از نتانیاهو: برد انتخاباتی یا مشکلی تازه برای نخست‌وزیر "اسرائیل"؟