هراس وزیر خارجه ترکیه از عکس سرباز روس + تصویر

دوشنبه 16 آذر 1394
16:09
هراس وزیر خارجه ترکیه از عکس سرباز روس + تصویر وزیر خارجه ترکیه، تصویر منتشر شده در رسانه های این کشور از یک ناو روسی در حال عبور از تنگه بُسفر را "تهدید احتمالی" نامید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه های ترکیه روز یکشنبه، تصویری از ناو روسی «سزار کانیکوف» را در حال عبور از تنگه بُسفر (بین دریای سیاه و دریای مرمره) منتشر کردند که یک سرباز روسی بر روی عرشه آن، یک موشک دوش‌پرتاب ضدهوایی را در دست دارد.
مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در واکنش به انتشار این تصویر، به خبرنگاران گفت: نحوه عبور کشتی های جنگی از تنگه بسفر، بر اساس پیمان مونترو مشخص شده است و ما آنچه را سرباز روسی هنگام عبور از بسفر در دست دارد، به عنوان یک «تهدید احتمالی» در نظر می گیریم و این حادثه را یک اقدام تحریک آمیز می دانیم»!
نگرانی وزیر خارجه ترکیه در حالی ابراز می شود که «آنچه سرباز روسی هنگام عبور از بسفر در دست دارد»؛ همان سامانه های دوش پرتاب ضدهوایی است که دولت تروریست‌پرور ترکیه، صدها قبضه از آن را برای تحویل به تروریست‌ها، از قطر و عربستان تحویل گرفته است.
گفتنی است، در پی بحران در روابط آنکارا-مسکو، کشتی های روسی بر خلاف رویه معمول، از برافراشتن پرچم کشور میزبان هنگام عبور از آبهای سرزمینی ترکیه خودداری می کنند. 

ناو روسی سزار کانیکوف

 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش